maandag 19 maart 2012

Weekend 17/03-18/03

Dit weekend hadden we een redelijk rustig weekend. We konden veel tijd vrijmaken om voor school te werken.

Vrijdagavond hadden we met heel de bende afgesproken bij ons thuis om naar een Javaanse kermis te gaan kijken. Hier deden ze een dans waarvan ze in trance kwamen. In het begin waren het paarden die gras aten en later veranderden ze in apen. Ze begonnen te 'praten' zoals apen en pelden ook kokosnoten met hun tanden. Nadien werden enkele van hen ook nog slangen. Hierna gingen we met z'n allen naar ons huisje om er nog een gezellige avond van te maken.

Zaterdag hielden we ook een grote kuis in het huis want dit was nodig. We vonden namelijk enkele kakkerlakken in ons huis, en het waren geen kleine. In de namiddag hebben we enkel maar voor school gewerkt want we hadden dit weekend veel te doen. Al het geregel vraagt veel tijd. Om de dag af te sluiten speelden we nog een gezelschapsspel.

Zondag moesten we er weer vroeg uit om op uitstap te vertrekken. Het weer zag er niet veel belovend uit maar toch kwam de bus ons ophalen rond 8 uur. We vertrokken richting de Jodensavanne. Hier leidde Raggie ons rond om de geschiedenis van de Joden te kaderen. De wandeling duurde een dik uur en normaal zouden we hierna nog naar Overbridge gaan om te zwemmen maar het was zo'n slecht weer dat we maar richting huis gereden zijn. Om het weekend af te sluiten zijn we nog gezellig gaan eten in een Javaans eethuisje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten